Gratis wereldwijde verzending voor bestellingen van meer dan 200EUR

Ondersteuningsportaal  |  Contact

Amerikaanse inspiratie - verwend met keuzemogelijkheden


Bij het zoeken naar inspiratie voor een nieuwe aquascape wenden de meesten van ons zich tot de natuur. De reden hiervoor is simpel: niemand kan beter een dramatische natuurscène creëren dan de natuur zelf. De wereld heeft een eindeloze voorraad inspiratie, maar onze aquascapers in Amerika hebben meer geluk dan de meesten als het gaat om de verscheidenheid aan verschillende landascapes die hun land rijk is.try te bieden heeft.
Voor al je Hardscape-fans is er de Rocky Mountain-reeks.
Iedereen die op zoek is naar een convexe natuurscape, moet niet verder kijken dan het Glacier National Park.
Als je mos op je aquascapes wilt gebruiken, is de Angel Oak-boom in Charleston, South Carolina de moeite van het bekijken waard.
Fans van de concave techniek hebben ook geen gebrek aan inspiratie. Neem de epische granieten monolieten van het Yosemite National Park. El Capitan biedt de perfecte scène om te worden nagebootst in uw aquarium.
Er zijn zoveel verschillende landschappen in Noord-Amerika die kiezen welke moeilijker wordt dan het opnieuw creëren van de scène zelf. Onze CO2 Kunstenaars in Amerika mogen echt trots zijn op hun natuurlijke omgeving. We hopen binnenkort meer door de VS geïnspireerde aquascapes te zien.

Heb je onlangs naar Amerika geleund voor je inspiratie voor aquascapes? Waarom niet delen met ons en e-mail uw aquascape-foto's naar Hoi@co2kunst.eu en we zullen je op onze social media-pagina's plaatsen.

Blijf op de hoogte van het team op CO2 Kunst bezoek onze website en  abonneren naar de wekelijkse nieuwsbrief onderaan de pagina.