Gratis wereldwijde verzending voor bestellingen van meer dan 200EUR

Ondersteuningsportaal  |  Contact

De geweldige cadeaus voor aquariumbezitters

Cadeaus voor aquarianen

Soms gebeurt het dat onze vriend jarig is of we tekenen gewoon iemands naam bij het uitwisselen van kerstcadeaus op kantoor. En we willen iemand iets nuttigs geven, iets waar onze vriend van zal genieten. Dan is het de moeite waard om na te denken over de passie, de hobby.

We weten hoe breed de aquasaping-gemeenschap is. Dit creëren we allemaal samen. En wat duidelijk is, aquascapers sluiten vriendschappen. Waarschijnlijk hebben velen van jullie vrienden in de aquariumhobby, dus als je erover denkt om ze een aquariumgadget te geven die ze misschien leuk vinden, zit je op een goede plek.

Ten eerste, welke geschenken moet je niet kopen?

Levende vis

Hoewel het voor veel aquarianen vanzelfsprekend is, is het een slecht idee om iemand nieuwe aquariumvissen te geven. Meestal weten we geen speciale informatie over het aquarium van de ontvanger. Waterchemietry, afmetingen van de tank, huidige veestapel, watertemperatuur enz. moeten altijd worden overwogen bij het kiezen van een soort. Het is het beste wanneer de aquariumeigenaar de vis koopt. Vissen houden is als huisdieren houden. Het bevoorraden van het aquarium moet een verantwoorde keuze zijn.

Levende planten

Deze regel is ook geschikt voor het kopen van waterplanten. Om precies te zijn, planten die niet van de in vitro boerderij zijn. Waarom? De planten die van niet-in-vitro-kwekerijen komen, kunnen bijvoorbeeld ongewenste ziekteverwekkers of slakkeneieren naar de tank brengen. Dit kan leiden tot het worstelen met ziekten en stabiele watercondities en in plaats van een nieuwe plant in de tank te hebben, heeft de aquariaan problemen. En last but not least, als het cadeau een verrassing is, heeft de ontvanger op dit moment misschien geen plaats voor de plant wat ook een nadeel is.

Visvoer

Visvoer is ook een van de geschenken die geldverspilling kan zijn. Veel aquariumliefhebbers hebben hun favoriete merken en kiezen vaak voor visvoer dat is gewijd aan bepaalde soorten - dus nogmaals - als je geen kennis hebt over het voedsel dat haar / zijn vissen het liefste hebben, is het misschien beter om een ​​voucher te kopen voor het lokale huisdier winkel.

De cadeau-ideeën voor liefhebbers van beplante aquariums

-Apparatuur nuttig bij dagelijks onderhoud

De lijst is hier lang. Te beginnen met een watertestkit die aquarianen dagelijks gebruiken, via meststoffen en netten. Hoe te beslissen over slechts één ding? Het hangt af van de begroting.

-Testkits

Testkits zouden handig zijn. Aquarianen gebruiken ze om voornamelijk ammoniak, nitrieten, nitraten en pH te controleren, maar er zijn verschillende soorten tests die zijn gericht op verschillende verbindingen in aquariumwater.

-Drop checker-kit

Als je vriend deze gadget niet in zijn/haar heeft CO2 tank, zal dit geschenk hem/haar zeker helpen om de pH constant te controleren. De kit wordt geleverd met een elegant glas dat de opstelling van het aquarium niet verstoort. Bekijk ons ​​aanbod en koop onze Drop Checker-kit, die wereldwijd wordt verzonden. Ook Drop Checker-oplossing is apart verkrijgbaar in onze winkel wat ook een leuke "extra" is op het hoofdcadeau.

-Kleine vervangende artikelen

Als aquariumbezitter betekent dit dat er op elk moment veel dingen zijn om over na te denken, en met dit feit mag je overwegen om je geliefde een meer praktisch geschenk te geven, waar ze je zeker op lange termijn voor zullen bedanken . Dingen zoals vervangende lampen en filters lijken misschien eenvoudig - maar er is niets erger dan opraken en naar de winkels moeten rennen om er een te kopen, dus het is meer dan de moeite waard om je geliefde goed bij te houden.

-Aquarium ornamenten

Aquariumdecoraties zijn andere geschenken die aquariumliefhebbers misschien leuk vinden. Omdat we liefhebbers van natuurstijlen zijn, zouden ornamenten zoals kokosnoten en natuurlijk gekleurde stenen naar onze mening een geweldig cadeau zijn. Bovendien zijn er genoeg tutorials op Youtube hoe je een kokosnoot klaarmaakt om in het aquarium te doen, dus misschien denk je aan zo'n DYI-cadeau?

-Cherry-on-top cadeau-ideeën

Deze paragraaf is waarschijnlijk opgedragen aan de echte liefhebbers met geen krap budget. Maar hey... Grote gelegenheden gebeuren ook! Waarom de kosten niet delen met het gezin en een premie kopen? CO2 regelgever die een droom is van bijna elke aquascaper? Samen met de regelaar ontvang je tot 10 jaar garantie en levenslange ondersteuning! We zijn er zeker van dat elke aquariumliefhebber zal genieten van deze hoogwaardige uitrusting. Laat ons u helpen om onze twee modellen van: CO2Art Dual Stage-regelaars.

-CO2Art Pro-Se-regelaar

Dit is het meest populaire model in onze winkel. Het wordt geleverd met een maximale werkdruk van 40PSI. De drukstabilisatie is ongeveer 5PSI. De regelaar bevat ook een bellenteller met geïntegreerde terugslagklep. Mogelijk om met één diffuser te werken. Bekijk onze assortiment exclusieve diffusers die zal voldoen aan de verwachtingen van de meest veeleisende klanten.

-CO2Art Pro-Elite-regelaar

Deze regelaar is de meest geavanceerde CO2 regelgever op de markt. I wordt geleverd met een maximale werkdruk van 80 PSI en een drukstabilisatie van ongeveer 1 PSI. Deze regelaar wordt geleverd met één bellenteller maar het is mogelijk om extra verdeelblokken aan te schaffen en met meer dan één diffusor te werken. 10 jaar garantie en geweldige klantenservice gegarandeerd!

- Waardebonnen

Als je niet zeker weet of de ontvanger het cadeau leuk zal vinden, neem dan geen risico en koop een voucher. Dit kan zijn naar de plaatselijke dierenwinkel, winkel met waterplanten of naar elk e-commerce platform met aquarium spullen. Wij hebben er ook een in onze bieden dus aarzel niet om er een rechtstreeks van onze website te kopen.

Samengevat

We zijn er zeker van dat er tal van verschillende cadeau-ideeën zijn die perfect zijn voor aquariumliefhebbers. Naar onze mening is het belangrijk om nuttige en geen levende geschenken te kopen, omdat we geen idee hebben of de ontvanger plaats heeft voor levende planten en levende wezens. Kortom, elk geschenk dat eerlijk en met liefde wordt gegeven, zal zeker worden gewaardeerd, hoeveel geld u er ook aan uitgeeft.