Gratis wereldwijde verzending voor bestellingen van meer dan 200EUR

Ondersteuningsportaal  |  Contact

De kleine dingen kunnen het verschil maken

Wanneer u denkt aan injecteren CO2 in uw aquarium is het eerste apparaat dat in u opkomt waarschijnlijk de regelaar. Dit is logisch, het is het grootste item in de set, het duurste en misschien wel het belangrijkste element voor het succesvol exploiteren van een hi-tech geplante tank. Uw regulator regelt tenslotte de stroom van CO2 van de hoge drukcilinder in uw aquarium. Zonder een betrouwbare en nauwkeurige regulator, krijg je te maken met schommelingen in je CO2 niveaus die leiden tot algenbloei, onregelmatige plantengroei en in sommige gevallen, visdood. Wij bieden twee regulators. Beide zijn uitgerust met een solenoïde waarmee de gebruiker de levering van kan automatiseren CO2.

Het op een na belangrijkste item in een CO2 kit is de diffuser. Vaak vragen onze klanten welke diffuser het beste is en ons antwoord is 'beide', onze diffusers zijn geweldig. Of u ervoor kiest om onze inline diffuser aan uw externe filter te bevestigen of onze Flux_diffuser in uw aquarium te plaatsen, is aan u. Elk met hun eigen voordelen.

Om een ​​succesvol te vestigen CO2 setup, moet u verder kijken dan de bovenstaande twee items. Kleine dingen zoals het gebruik van de juiste slang kunnen toekomstige corrosie voorkomen. Onze CO2 resistente buizen zijn er in verschillende kleuren en worden niet aangetast door de CO2 na verloop van tijd - in tegenstelling tot luchtslangen die vaak ten onrechte worden gebruikt. Dit veroorzaakt schommelingen in uw CO2 niveaus die veel problemen langs de lijn leiden.

Uiterlijk is alles bij het maken van een aquascape. Waarom een ​​mooi gevormd aquarium bederven met lelijke slangen die over de zijkant van uw aquarium worden gesleept en aan de diffuser zijn bevestigd. We hebben minimalistische glazen armaturen ontworpen die opgaan in de achtergrond van uw aquascape. Deze fittingen zorgen voor een meer minimalistische look zonder losse slangen te zien.

Onze website biedt vele andere vervangende artikelen.

  • Keramische elementen voor onze diffusers. Het vervangen van dit element zorgt ervoor dat uw CO2 diffuser blijft de nanomist gedurende zijn hele levensduur leveren.
  • Ringen voor onze regelaars om het gebruik van uw regelaar te verlengen. Ons technisch ondersteuningsteam is altijd beschikbaar om te helpen bij het vervangen van ringen. 
  • Zuignappen voor slangen, diffusers en glazen fittingen. Met behulp van heldere zuignappen kan de aquascaper alles op zijn plaats houden zonder het uiterlijk van hun lay-out te bederven.

We hebben onlangs onze precisie-terugslagklep toegevoegd aan ons assortiment accessoires. De terugslagklep is aangebracht op de slang tussen de diffuser en de regelaar. Dit voorkomt dat water terug de buis in en naar de regelaar stroomt. Zonder dit is er een risico op schade aan uw regelaar en andere apparatuur die aan de slang is bevestigd.

Dus hoewel het belangrijk is om de juiste regelaar en diffuser voor uw aquarium te selecteren, moet u goed op de kleine dingen letten, want het zijn de kleine dingen die het verschil kunnen maken.