Gratis wereldwijde verzending voor bestellingen van meer dan 200EUR

Ondersteuningsportaal  |  Contact

Internationale retouren

Wilt u uw aquariumaccessoires retourneren? Geen probleem!
U kunt elk item retourneren voor terugbetaling binnen 28 dagen na ontvangst van uw oorspronkelijke bestelling.


 • Retouren kunnen via onze online worden geregeld Mijn Account sectie door op de link "Terugzenden of Ruilen" te klikken naast de bestelling die u wilt retourneren.

  Als alternatief kunt u contact opnemen met de CO2Art Customer Service om regelingen te treffen voor terugkeer.
  Zorg ervoor dat u de volgende gegevens opgeeft:

  - Uw webbestelnummer
  - Reden voor terugkeer

  Na terugkeer goedgekeurd. We zullen u een RMA-nummer (Return Material Authorization) verstrekken.

  Voordat u producten aan ons retourneert, moet u controleren of u:
  - een RMA-nummer ontvangen (op aanvraag verstrekt)
  - Alle accessoires, garanties in doosjes en ander geleverd materiaal zijn ingesloten tenzij anders vermeld
  - Zorg ervoor dat het RMA-nummer duidelijk wordt weergegeven
  - Verzegel de verpakking op een veilige manier

  We raden u aan een bewijs van verzending te verkrijgen.

  Customs Declaration
  Als u artikelen vanuit een land aan ons wilt retournerentry buiten de EU dient u een douaneaangifte in te vullen waarin staat dat het pakket geretourneerde goederen bevat. Als u dit niet doet, kunnen we geen kosten accepteren die zijn gemaakt om het pakket ons te bereiken.
 • Het kan meestal tot 20 werkdagen duren (met uitzondering van weekends en feestdagen), voordat uw retour wordt afgeleverd naar ons magazijn.

  We sturen u een e-mail zodra we uw retour in de oorspronkelijke staat hebben ontvangen en uw vervangingen bestellen of uw teruggave toepassen op uw oorspronkelijke betalingstype. Dit gebeurt meestal binnen de 1-werkdag.

  Als u meerdere items uit verschillende bestellingen heeft geretourneerd, moet u maximaal 72 uur toestaan ​​voor alle items die moeten worden verwerkt.

  Elke terugbetaling wordt automatisch gegeven aan de kaart die u hebt gebruikt om de oorspronkelijke bestelling te plaatsen. Dit vergt doorgaans 5 werkdagen in het Verenigd Koninkrijk, afhankelijk van uw bank / kaartuitgever.

  We try moeilijk om alle retouren te accepteren, en retouren naar ons hoeven niet in de originele verpakking te zitten. In het onwaarschijnlijke geval dat een artikel in ongeschikte staat aan ons wordt geretourneerd, moeten we het mogelijk naar u terugsturen.
 • Het is al erg genoeg dat uw product een storing vertoont, dus wij try om onze retour- of reparatieservice zo pijnloos mogelijk te laten verlopen.

  U hebt altijd de mogelijkheid van een omruiling of terugbetaling als de storing optreedt binnen 30 dagen na levering. Als de fout met uw product optreedt binnen de garantieperiode (normaliter 12 maanden na levering), bieden wij u een snelle reparatieservice. In alle gevallen behouden wij ons het recht voor om het product te inspecteren en de fout te verifiëren.

  We dekken geen fouten veroorzaakt door een ongeluk, verwaarlozing, verkeerd gebruik of normale slijtage.

  Als er een fout wordt gevonden, wordt een vervanging gratis naar u verzonden en wordt de restitutie van de verzendkosten vergoed tot de verzendkosten die bij de oorspronkelijke bestelling zijn betaald.

  Als het product niet defect blijkt te zijn, zullen we het artikel naar u terugsturen en worden er kosten in rekening gebracht voor verzending en verpakking van hetzelfde artikel naar uw land.try. Deze betaling moet worden gedaan voordat het artikel naar u wordt geretourneerd. Als een artikel wordt geretourneerd omdat het defect is en onder de garantie valt en onze groothandelaren het artikel niet langer op voorraad hebben, betalen we het volledige bedrag terug.
 • Ik heb een verkeerd artikel ontvangen in mijn bestelling
  Als u een verkeerd artikel in uw bestelling hebt ontvangen, neemt u contact op met ons klantenservice team. We zullen u dan adviseren over hoe u verder kunt gaan met de retourzending. Voeg zoveel mogelijk details over de fout toe.

  Een item ontbreekt in mijn bestelling
  Helaas kunnen fouten optreden. Soms verzenden we niet alles wat u op hetzelfde moment hebt besteld. Controleer daarom eerst uw pakbon of verzend e-mails om te zien of uw artikelen afzonderlijk aankomen.

  Als de pakbon aangeeft dat een artikel in uw pakket moet staan, maar dit is niet het geval, neem dan contact op met onze klantenservice team, wie zal try om de fout zo snel mogelijk recht te zetten.