Gratis wereldwijde verzending voor bestellingen van meer dan 200EUR

Ondersteuningsportaal  |  Contact

Internationale verzending

Wij bieden volledig traceerbare express verzending via DHL Express op alle zendingen. U ontvangt een bevestiging per e-mail van het magazijn met een trackinglink voor uw pakket, zodat u de reis kunt volgen.

De verzendkosten worden automatisch berekend op de betaalpagina wanneer zowel de bestemming als de bezorgservice zijn geselecteerd.

Onze vervoerders leveren tijdens de normale werkuren van het bedrijf en kunnen een handtekening bij ontvangst nodig hebben, dus we raden aan dat uw bestelling wordt afgeleverd op een adres waar iemand beschikbaar zal zijn om het te accepteren.

In de meeste gevallen worden eventuele douane- of invoerrechten in rekening gebracht zodra het pakket het land van bestemming bereikttry. 

NB: Als u de acceptatie van uw bestelling weigert en deze naar ons wordt teruggestuurd, houd er dan rekening mee dat er administratieve kosten in rekening worden gebracht; handling & custom kosten die kunnen oplopen tot meer dan 200€ 

Eventuele kosten voor een pakket moeten worden betaald door de persoon die het pakket ontvangt (dit geldt ook voor retail- en groothandelsklanten).

AquaticsArt UG heeft geen controle over deze kosten en we kunnen u niet vertellen wat de kosten zouden zijn, aangezien het douanebeleid en de invoerrechten sterk verschillen van land tot land.try te counselentry. Het is misschien een goed idee om voordat u bestelt contact op te nemen met uw lokale douanekantoor voor de actuele kosten, zodat u niet verrast bent door kosten die u niet verwachtte.

Zodra uw bestelling in uw land is aangekomentry, zal het worden doorgegeven aan een interne postdienst, volgens de standaard leveringsprocedures.

Als u niet aanwezig bent wanneer uw pakket arriveert, laat de koerierdienst een kaart achter en vertelt u waar het zich bevindt. Het kan op een veilige plek worden achtergelaten of er zullen details zijn over hoe u uw bestelling kunt ophalen of de levering kunt herschikken.

Houd er rekening mee dat op alle feestdagen in uw landtryzullen er geen leveringen plaatsvinden. Verwacht in dat geval dat uw bestelling de volgende werkdag aankomt.