Gratis wereldwijde verzending voor bestellingen van meer dan 200EUR

Ondersteuningsportaal  |  Contacteer ons nu

CO2 Kunstenaars - het is een wereldwijde overname

Je hebt misschien gemerkt ...

Aquascaping is een kunstvorm. Er is enige vaardigheid voor nodig om onder water iets moois te maken met levende planten, hout en rotsen. We zien het graag als 'levende kunst'. Daarom hebben we besloten om onze nieuwe aquascaper-vrienden de titel te geven van 'CO2 Artiest' 

We hebben contact gehad met Aquascapers uit verschillende landen, dus hopelijk kunnen we je verschillende stijlen laten zien en je inspireren try nieuwe ontwerpen zelf. Elk landtry in de wereld heeft zijn eigen unieke schoonheid en onze CO2 Kunstenaars zijn niet anders. Met elk nieuw lid van ons team verwelkomen we een nieuw Aquascape vol schoonheid en inspiratie.


We zullen veel foto's delen om u op de hoogte te houden van alles wat onze artiesten aan het doen zijn. Als je vragen hebt, kun je contact opnemen met een van onze artiesten voor tips of advies om je te helpen met je eigen projecten. Onze huidige artiesten hebben enkele geweldige plannen om onze Pro Se-regelaarkits te testen.


Onze artiesten tot nu toe ...


Art Commisso

Onze kunstenaar in Canada is een competitieve aquascaper, beplante aquariumhobbyist en grafisch ontwerper uit Hamilton, Ontario. 

Art heeft naast zijn team, The Aquascapers Collective, Live at the Aquatic Experience in Chicago geconcurreerd door 1st in 2016 en 3rd in 2017 te plaatsen. Hij concurreert ook internationaal in wedstrijden zoals IAPLC en AGA.

Sascha Hoyer


Onze kunstenaar in Duitsland staat bekend om zijn spectaculaire gedetailleerde aquascapes die vaak buiten het wateroppervlak gaan. Al zijn huidige en vorige werk is beschikbaar om uit te checken op zijn facebook- en instagrampagina's. Zorg ervoor dat je Sascha volgt om te zien hoe zijn nieuwste aquascape aan komt met onze kit
 

Dan Harris 

Onze Co2 Artiest in het VK

Dan, die is gebaseerd op de zuidkust van Groot-Brittannië, is bekend om zijn aquascapes. Met een sterke 2nd-plaats in de UKAC in 2016 heeft hij laten zien dat hij heeft wat nodig is om te concurreren met de besten. Dit jaar is de UKAC weer terug en we ondersteunen Dan de hele weg.

Mate Molner

AKA - TheCineScaper is onze artiest in Hongarije. Een cinematograaf met een passie voor Aquascaping maakt de perfecte combinatie. Bekijk zijn youtube & instagram-pagina's om te zien waarom hij in ons team zit

Samuele Gamberini

Onze artiest in Italië. Een raadtry bekend door de eeuwen heen voor grote artiesten en als het op Aquascaping aankomt, laat Samuele ons zeker zien hoe het werkt, met Italiaanse stijl. Volg hem op Facebook en Instagram om te zien wat hij hierna gaat doen.

Andrian Jutba

Onze artiest uit de Filipijnen. Omringd door een adembenemend landschap heeft Andrian geen gebrek aan inspiratie. Het laat het zeker zien in zijn aquascapes. Met een recente IAPLC-ranglijst van 463 zijn we er trots op hem in het team te hebben. 

JP Gomes

Onze artiest in Portugal. JP heeft veel geweldige aquascape gemaakt en heeft geweldige plannen om onze apparatuur goed te gebruiken. Bekijk zijn instagram- en Facebook-pagina's. Zorg ervoor dat je hem volgt om te zien wat hij met onze steun kan creëren

Stefan Pracht

Onze kunstenaar in Nederland speelt al een tijdje en ook om goede redenen in Aquascaping-wedstrijden. We zijn erg blij hem in het team te hebben en verzoeken je hem op Facebook te volgen om erachter te komen wat hij gaat doen met onze apparatuur.