Gratis wereldwijde verzending voor bestellingen van meer dan 200EUR

Ondersteuningsportaal  |  Contact

Top 5 koralen om in uw aquarium te plaatsen

 

Als je onlangs hebt besloten dat je een aquarium wilt toevoegen om je huis op te fleuren, dan heb je misschien veel plezier bij het nadenken over wat je erin zou willen doen. Met dit het geval, als je eenmaal aan je hebt gedacht bellenteller en uw aquarium co2 niveau zul je waarschijnlijk gaan nadenken over hoe je het er prachtig en kleurrijk uit kunt laten zien, en een van de beste dingen die je in dit verband kunt toevoegen is koraal. Gezien het feit dat er meer dan 2,500 soorten koraal zijn, is het belangrijk dat je een geweldige voor je aquarium kiest, en deze blog zal je vertellen over 5 van de beste.

 

 

Open Brain

 

Dit is geweldig als je verschillende kleuren voor je tank wilt, omdat ze in bijna alles voorkomen, inclusief roodblauw en geel. Dit is een prachtig soort koraal en veel mensen vinden het leuk om te kunnen kijken als een deel van hun aquarium.

 

 

bellenteller

Broccoli

 

Deze krijgen hun naam dankzij het feit dat ze een grote gelijkenis vertonen met de groente. Het enige verschil is de kleur, die helder geel is. De kleur betekent dat ze een enorme hoeveelheid leven aan je aquarium kunnen toevoegen, wat geweldig is om te zien.

 

Bubble

 

Deze zijn met name interessant vanwege hun vermogen om op te blazen in overeenstemming met de hoeveelheid licht die op dat moment aanwezig is. Ze kunnen iets geweldigs zijn om naar te kijken, en zijn thuis in zowel de Indische Oceaan als de Rode Zee, wat betekent dat ze zeker een noviteit zijn in dit deel van de wereld.

 

Paddestoel

 

Deze kunnen zo groot worden als 12 inches en een enorm aantal verschillende kleuren weergeven. Paddenstoelenkoraal is bijzonder interessant omdat het zich voedt met kwallen - hoewel het onwaarschijnlijk is dat je dit in je aquarium zult hebben.

 

 

beker

 

Over het algemeen kan dit soort koraal door de manier waarop het wordt gevormd, veel weg hebben van een boeket bloemen en daarom kan het een geweldige aanvulling op uw aquarium zijn. Dit type is het gelukkigst in diepere wateren waar het zich kan voeden met plankton, maar er is geen reden dat het niet zou kunnen gedijen in het huisaquarium dat je aan het opzetten bent. De reeks kleuren waaruit deze bestaan, is een van de belangrijkste redenen waarom het zo populair is en waarom mensen ervoor kiezen om het toe te voegen aan hun aquarium.

 bellenteller

Vanuit jouw oogpunt is koraal uitstekend om aan een tank toe te voegen, dankzij het feit dat het zo kleurrijk is en de aandacht van mensen kan vestigen op de tank die je hebt opgezet. Het kan er zeker voor zorgen dat het een echt brandpunt van uw huis wordt en daarom zal iedereen die in de nabije toekomst toevallig op bezoek komt, iets waarderen waar u trots op kunt zijn.