Gratis wereldwijde verzending voor bestellingen van meer dan 200EUR

Ondersteuningsportaal  |  Contact

Maak kennis met de kunstenaar - JP Gomes

 

Naam: João Paulo Gomes (ook bekend als JP)

Woonplaats: Lissabon, Portugal


Hoe is het allemaal begonnen?
Hmm, laat me denken ... moet al jaren geleden over 5 gaan. Ik denk dat we allemaal op een of andere manier beginnen met Goldfish, maar dan van daaruit evolueren, maar de reuring "bug" heeft me echt ingehaald toen ik met ziekteverlof was. Je zou te veel tijd aan mijn handen kunnen besteden. Ik zag een tank online te koop 170 liters (45 us gallons) en ik wist dat ik het moest hebben. Vanaf daar was het idee om iets te hebben met echte planten, veel planten, iets dat ik kon leren, zien hoe ze groeien, experimenteren met stekken, enz. Eerste paar maanden heb ik het hele proces van algen doorgenomen (dat is wat je krijgt als je bent niet geduldig en snelt dingen) maar als je verder gaat, lees je meer, chat je op forums, Facebook, enz. en je leert! En dan maak je meer fouten, maar het is leuk. Het is allemaal een leerproces.
Daarna kwamen de nanotanks, deze vind ik echt geweldig, van 16lt tot 36lt tot aan pico-tanks.

Wie inspireert jou?
Oh…. Zo veel mensen. De eerste die altijd in me opkomt, is Filipe Oliveira. Die boomscape "Een stap dichterbij" van hem is gewoon verbluffend! Ook, Oliver Knott, zijn scapes voor mij laten zien dat je niet hoeft te voldoen aan de norm, anders moet zijn en je persoonlijke touch kunt toevoegen. Wijlen Takashi Amano voor natuuraquarium. Sascha Hoyer voor zijn out of the box denken. Goh, er zijn zoveel getalenteerde mensen dat ik try om een ​​beetje uit elk van hen te trekken.

Wat is je favoriete stijl?

Ik heb niet een bepaald soort favoriete stijl, het is alleen voor mij wat mijn aandacht trekt, maar hoe meer variëteit aan planten, hoe beter. #Ihaveaplantaddiction

Wat is je hoogste ranking?

Dat is gemakkelijk ... 1st in 12 meter schoolslag in de school zwemwedstrijd niet serieus, ik ben niet zo van competities, misschien zal ik op een dag wie niet vertellen wie weet?

Wat vind je leuk aan aquascaping?

De mensen. De gemeenschap. Ik heb in deze tijd veel geluk gehad om samen te werken met een aantal geweldige mensen en bedrijven, van het benoemen van een boek en het helpen met zijn promotie (ik kan de naam niet noemen door een beroemde Duitse scaper, OK), om persoonlijk een prachtig samenkomen te ontmoeten mensen via sociale media die je bij live-evenementen gewoon herkennen en opgroeien om gedag te zeggen (vreemd gevoel) en om nu goede vrienden te zijn van over de hele wereld. Om een ​​hashtag van @ Aquaflora.nl te citeren door de meest dierbare Esther Mous # Aquascapingmakesmyworldgoround en dat doet het. Dat is liefde voor Aquascaping!  

Heeft u nog andere interesses buiten het aquarium?

Andere interesses, natuurlijk, mijn twee Labradors. Helpen bij vrienden met hondentraining en sociale school. Fotografie is ook een van mijn passies, momenten en uitdrukkingen vastleggen.

Wat voor ons ligt?

Welnu, voorlopig zal ik PR blijven doen voor mijn gekke kleine Duitse broer Sascha Hoyer. We hebben een aantal projecten in de steigers die leuk zouden moeten zijn om te zien hoe ze eruit komen te zien.

Ik zal binnenkort ook een ADA 60P-tank samenstellen, dus ik kijk er naar uit. Dan zijn er de wekelijkse waterverversing, maar voorlopig ... ik volg gewoon het advies van Filipe Oliveira ... "hou van wat je doet en doe waar je van houdt"

Laatste woord?

Ik wil gewoon een grote dank geven CO2ART voor uw steun en producten van hoge kwaliteit! (was dat te veel? Nee, het is waar !!!)